Pokrenuli smo novu web stranicu!

Pokrenuli smo novu web stranicu!

Poštovani članovi Fincluba,
dozvolite, da Vam još jedanput poželimo u novoj godini 2017. Sve najbolje. Posebno puno zdravlja, sreće, blagostanja u porodici i u poslu.

Svatko od nas je sigurno sam sebi obećao nešto, što bi u toj godini htio ostvariti. I mi također svake godine planiramo da ćemo Vam pružiti nešto novo,  što bi Vam pojednostavilo i olakšalo život i istovremeno pomoglo na putu ka zdravlju i osobnom uspjehu.

Današnji život razvija sve brže i brže, a to u svakom pogledu. Nove tehnologije dolaze na svijet , tako da ih ponekad ne stižemo ni registrirati. Događa se, da u prvom razredu škole učimo nešto, što do diplome već zastari. Da li Vam je pred par godina moglo pasti na pamet, da ćemo na mobitelima gledati televizijski program? Ili da ćemo putem njih obavljati kupovinu? A danas je to potpuno normalno … Statistike pokazuju, da ljudi sve manje koriste stolna računala i sve više se povezuju putem mobilnih uređaja. Točni podaci govore, da se 3/4 korisnika interneta služi tabletima i mobitelima umjesto PC.

I Finclub ide s vremenom! Zato bi Vam rado predstavili naše potpuno nove www stranice, pripremljene u novom, čistom dizajnu. Stranice se automatski prilagođavaju uređaju s kojeg se povezujete. Drukčije će izgledati na Vašem mobitelu, tabletu, a drukčije na prijenosnom ili stolnom računalu. Uvijek ćete imati pri ruci (ili prstu) najvažnije tipke, koje će Vas dovesti do informacija, koje trenutačno trebate.

Osim prilagodljivog izgleda, pripremili smo za Vas puno novog. Informacije, koje će Vam pomoći:

  • objasniti svojim klijentima, zašto odabrati baš Finclub
  • pomoću interaktivnog savjetnika pronaći proizvod, koji je pogodan za vaš problem
  • pokazati kako je osnovana naša tvrtka i što je postigla za više od 20 godina na tržištu
  • predstaviti naše strane dobavljače
  • objasniti čari MLM biznisa
  • savjetovati, gdje pronaći naše distribucijske centre + kada i kakva zbivanja će se tamo vršiti

Međutim, datumom pokretanja nove stranice to ne prestajeNaprotiv, to je  početak i veliki izazov za nas.  Mi ćemo naime stalno dodavati sve više i više novoga, što će Vama – kako smo već obećali - olakšati orijentaciju i pomoći , da brže postignete svoje uspjehe s Finclubom. Imate se stvarno čemu radovati, jer se i mi sami jako radujemo. 

Želimo Vam puno uspjeha!

Vaš Finclub

Zašto kupovati kod nas?

Prirodni
proizvodi

Vrhunska kvaliteta
proizvoda

Biljke iz ekoloških
područja

Više od 30 godina
na tržištu

Garancija Liječničke udruge