Hankintatukku Oy

Prirodne dodatke za ishranu, koje vam nudi Finclub, proizvodi društvo Hankintatukku Oy sa sjedištem u Helsinkiju. Ovo društvo se nalazi u vrhu na području dodataka za ishranu i zdravu prehranu. Dobilo je nagradu ministarstva industrije i trgovine. Njihovi proizvodi se kontroliraju u ovlašćenim laboratorijima a rezultati su pod kontrolom Nacionalnog odbora za zdravstvo Finske.

U svojim istraživanjima upotrebljava Hankintatukku Oy svjetske banke podataka i najnovija naučna saznanja. Oni se  kombiniraju s provjerenim, tisuće godina starim pristupima prirodnoj medicini.

Zahvaljujući svojoj čistoći i dugotrajnosti polarnog dana finska príroda pruža optimalne uvjete za uzgoj jedinstvenog ljekovitog bilja s visokim sadržajem aktivne tvari. Biljni ekstrakti, sirovine i proizvodi prolaze višekratnim provjerama.

Proizvodni proces je u skladu sa GMP (Good Manufacturing Practice - praksa dobre proizvodnje). Zadovoljava najvišu kvalitetu proizvodnje i najviše standarde za proizvodnju preparata. Sam proizvod je praćen od izbora sirovine, pa do gotovog proizvoda,  a tijekom tog razdoblja mora zadovoljavati višestruki sustav kontrole kvalitete. Ima svoj „rodni list“, koji ga prati od njegovog nastanka sve do isporuke.

Uzgoj i branje bilja odgovara GAP-u (Good Agricultural Practice - praksa dobrog uzgoja). Radi se o „revoluciji“ u uzgoju biljaka, koje su namijenjene za proizvodnju dodataka prehrani. Naš proizvođač Hankintatukka je jedno od rijetkih društava u Europi, koja zadovoljavaju GAP i mogu si priuštiti da ostvare ovu revolucionarnu inovaciju na svojim plantažama. Za razliku od GMP-a, koji prati i osigurava kvalitetu proizvoda tijekom proizvodnje, GAP prati i osigurava kvalitetu biljaka, koje se koriste za proizvodnju.

Biljka se pažljivo prati od sjemena sve do berbe, zato imamo garanciju, da su u našim proizvodima tretirane biljke, koje su:

  • uzgajane bez upotrebe pesticida
  • ručno sakupljane u vrijeme, kada imaju najviše aktivnih tvari
  • uzgajane u ekološki čistim područjima bez upotrebe kemije
  • tretirane vrlo pažljivo, odmah nakon berbe, kako bi se izbjeglo smanjenje kvalitete

 Hankintatukku vrlo usko surađuje s Institutom za istraživanje u poljoprivredi. Dodjeljuje zadatke u vezi sa mogućnošću uzgoja i prilagođavanja biljaka u Finskoj. Nakon nekoliko godina sustavnog istraživanja taj Poljoprivredni institut uči poljoprivrednike kako uzgajati biljke i kako se za njih brinuti, kako bi zadovoljili najviše zahtjeve kvalitete.

Zašto kupovati kod nas?

Prirodni
proizvodi

Vrhunska kvaliteta
proizvoda

Biljke iz ekoloških
područja

Više od 30 godina
na tržištu

Garancija Liječničke udruge