O Finclubu

Solidnost

Temeljimo na solidnosti pri pružanju informacija, usluga i u pristupu prema poslovnim partnerima i zaposlenicima.

Sa nama surađuje više od 2000 liječnika udruženih u Liječničku udrugu Fincluba. Ovi stručnjaci su jamci za pružene informacije i čitav naš program brige za zdravlje. Kroz ovu suradnju, tvrtka može ponuditi svojim klijentima medicinsko savjetovanje, koje djeluje u svakom distribucijskom centru, a također ima svoj Bilten sa stručnim člancima.

Za Češku Republiku se biraju proizvodi, koji su usmjereni na konkretne, specifične probleme stanovnika ČR a taj izbor se uvijek konzultira s našim vodećim medicinskim stručnjacima.

Ne temeljimo na napuhanoj reklamnoj kampanji, nego na osobnom iskustvu naših zadovoljnih klijenata.

Osobni razvoj

Svojim suradnicima i poslovnim partnerima omogućujemo dugoročan osobni rast u mnogim područjima. S Finclubom imate mogućnost ne samo brinuti se za svoje zdravlje, no također poslovati i stvarati vlastitu uspješnu tvrtku.

Kvaliteta

Kvaliteta je za nas ključna riječ. Bilo da se radi o kvaliteti proizvoda, dobavljača, a isto tako i o kvaliteti usluga, materijala i informacija, koje pružamo. U društvu je zaveden sustav upravljanja kvalitetom ISO 9001:2009, imamo certifikat TOP CZECH QUALITY a 2012. godine smo dobili prestižnu međunarodnu nagradu AAA.

 

„Jako je važno, da naši proizvodi budu vrhunske kvalitete, ali puno je važnije, da Vam stvarno pomažu.“

Jan Trojak, osnivač tvrtke

Naši ekskluzivni dobavljači

Hankintatukku Oy

Prirodne dodatke za ishranu, koje vam nudi Finclub, proizvodi društvo Hankintatukku Oy sa sjedištem u Helsinkiju. Ovo društvo se nalazi u vrhu na području dodataka za ishranu i zdravu prehranu. Dobilo je nagrade ministarstva industrije i trgovine. Njihovi proizvod se kontroliraju u ovlaštenim laboratorijima a rezultati su pod kontrolom Nacionalnog odbora Finske.

Više informacija

Natura & Benessere

Naš talijanski dobavljač 100% prirodne kozmetike sa Aloe Vera, društvo Natura & Benessere, se od 1988. godine bavi istraživanjem i razvojem u cilju poboljšanja kvalitete našeg života prirodnim putem. Jedan od njihovih najvažnijih ciljeva, prilikom razvoja novog proizvoda, je ne samo dobiti sjajan rezultat, ali isto tako u potpunosti poštovati svojstva kože. Italijani jamče visoki stupanj kvalitete svojih proizvoda, jer vode računa o svakoj fazi proizvodnog ciklusa. Sve korake ekološkog proizvodnog ciklusa provjeravaju društva (inspekcije) ECOGRUPPO ITALIA i NATRUE. Radi se o jako važnim potvrdama, koje jamče kvalitetu, kako društva, tako i proizvoda.

Više informacija

Codina

Codina je mala obiteljska tvrtka, koja se bavi proizvodnjom biološki razgradivih sredstava za čišćenje. Osnovana je krajem 19. stoljeća (1889. godine) u maloj tvornici smještenoj na omiljenoj ulici Santa Marta u gradiću Mataró (blizu Barcelone - Španjolska). Za tih nekoliko desetljeća je obitelj Codina razvila prvorazredna sredstva za čišćenje, koja se prodaju pod markom La Oca. Izuzetna reputacija marke La Oca je dovela do visoke vjernosti ovoj tvrtci na nekoliko generacija. Prestiž i stalna kvaliteta proizvoda tvrtke Codina je za njih najbolja reklama.

Zašto kupovati kod nas?

Prirodni
proizvodi

Vrhunska kvaliteta
proizvoda

Biljke iz ekoloških
područja

Više od 30 godina
na tržištu

Garancija Liječničke udruge