Zašto Finclub

Garancija Liječničke udruge

Jedna od temeljnih vrijednosti društva Finclub je solidnost. Zato je odmah na početku rada Finclub osnovao Liječničku udrugu - udrugu liječnika iz najrazličitijih područja, koji su garancija solidnosti pruženih informacija i ujedno garancija kvalitete programa brige za naše klijente. Trenutno Liječnička udruga ima više od 2000 liječnika i stručnjaka iz raznih područja medicine.

Preparati imaju originalni sastav

Tijekom svog istraživanja, naši dobavljači koriste svjetsku bazu podataka i najnovija znanstvena otkrića. Oni se kombiniraju sa dokazanim iskustvima prirodne medicine, starim nekoliko tisuća godina.

Izvor kvalitete - čista priroda

Zahvaljujući svojoj čistoći i polarnim danima s dugotrajnom sunčevom svjetlošću finska priroda pruža idealne uvjete za uzgoj ljekovitog bilja sa visokim sadržajem aktivnih tvari. Za razliku od toga, podneblje južne Italije je idealno za uzgoj najkvalitetnije Aloe Vera, koja je temeljna sirovina za našu prirodnu kozmetiku. Biljni ekstrakti, sirovine i proizvodi naših dobavljača prolaze višestrukom kontrolom.

Proizvodni proces je u skladu sa GMP

Good Manufacturing Practice - praksa dobre proizvodnje zadovoljava najvišu kvalitetu izrade i najviše standarde za proizvodnju preparata. Sam proizvod je zatim praćen od izbora sirovine, pa do gotovog proizvoda, a tijekom tog razdoblja mora biti u skladu s višestrukim sustavom kontrole kvalitete. Ima svoj „rodni list“, koji ga prati od njegovog nastanka sve do isporuke.

Uzgoj i sakupljanje biljaka je u skladu sa GMP

Good Agricultural Practice – praksa dobrog uzgoja – radi se o „revoluciji“ u uzgoju biljaka, koje su namijenjene za proizvodnju dodataka prehrani. Za razliku od GMP, koji prati i osigurava kvalitetu proizvoda tijekom proizvodnje, GAP prati i osigurava kvalitetu biljaka, koje se koriste za proizvodnju.

Biljka se pažljivo prati od sjemena sve do berbe, zato imamo garanciju, da su u našim proizvodima tretirane biljke, koje su:

  • uzgajane bez upotrebe pesticida
  • sakupljane u vrijeme, kada imaju najviše aktivnih tvari
  • uzgajane u ekološki čistim područjima bez upotrebe kemije
  • tretirane vrlo pažljivo, odmah nakon berbe, kako bi se izbjeglo smanjenje kvalitete

Nije testirano na životinjama

Mnogo ljudi nije svjesno činjenice, da u cijelom svijetu tisuće životinja još uvijek pate pri testiranju različite robe a također kod testiranja pojedinih komponenata takvih proizvoda. Svi naši dobavljači nam daju pisanu garanciju, da niti jedan od njihovih proizvoda nije testiran na životinjama.

Izjave našich dobavljača, da proizvodi njihove tvrtke nisu bili testirani na životinjama.

Zašto kupovati kod nas?

Prirodni
proizvodi

Vrhunska kvaliteta
proizvoda

Biljke iz ekoloških
područja

Više od 30 godina
na tržištu

Garancija Liječničke udruge